Новите версии на PSCAD и Design Expert

Новите версии на програмите за проектиране на строителни конструкции на Проектсофт могат да бъдат изтеглени от официалния сайт на продуктите:

http://www.proektsoft-bg.com/

Направени са подобрения в бързината и стабилността на работа и е обновен интерфейса на програмите. Добавени са нови команди и функции. Отстранени са проблемите, забелязани от потребителите в предишните версии. Ръководствата към програмите са допълнени и разширени. Дадено е подробно описание на последователността на работа, използваните формули и теоретични постановки.

Потребителите, които притежават PSCAD 1.0 и Design Expert 2.x версии, могат да обновят съответната програма безплатно. Ако имате STADYPS, или по-стара версия на Design Expert може да направите ъпгрейд на преференциална цена, като направите заявка към мен или към Проектсофт.

В края на месец април новите продукти ще бъдат презентирани в КИИП – Пловдив, след което ще бъдат представени от мен пред колегиите от Смолян, Пазарджик, Стара Загора, Хасково и други градове на страната при желание и заявка от съответните регионални колегии.